Woning kopen of verkopen? Laat deze eerst bouwkundig keuren!

 


Diensten en Tarieven

Hieronder staan de diensten op welke wij ons voornamelijk richten. Staat uw dienst er niet tussen of heeft u vragen? Neem dan gerust contact op.

Bouwtechnische keuring

De feitelijke kwaliteit van de woning, bouw- en onderhoud technisch gezien, dat is waar de bouwtechnische keuring zich op richt. Het is een visuele inspectie met als doel: Inzicht krijgen in de algemene bouwtechnische- en onderhoudsstaat van een woning. Tijdens de keuring wordt u geïnformeerd over specifieke aandachtspunten en voorzien van bouwkundig advies en onderhoudstips. U ontvangt een overzichtelijk en makkelijk leesbaar bouwkundig rapport met foto's, beoordelingen, bevindingen, advies en eventuele herstel- en onderhoudskosten. En ook naderhand kunt u nog met uw vragen bij ons terecht!

Bouwkundige Meeloopkeuring woonobject t/m 1000m³  (Bij een meeloopkeuring wordt géén rapportage opgemaakt), en opleverkeuringen nieuwbouwwoningen tot 750

€ 296,00 incl.

Bouwkundige keuring woonobject t/m 500m³

416,00 incl.

Bouwkundige keuring woonobject 501m³ t/m 750m³

464,00 incl.

Bouwkundige keuring woonobject 751m³ t/m 1.000m³

504,00 incl.


Voor bouwtechnische keuringen van woningen groter dan 1.000m3 of andere vastgoedobjecten zoals winkels, schoolgebouwen, appartementen gelden tarieven per offerte. 
E-mailen
Bellen